USLUGE

Tretmani lica

Uz klasičnu njegu svih tipova kože, peelinge, maske, masaže, tu su i specijalni tretmani. Uspješno pomažemo kod problema akni u mladenačkoj i zreloj dobi. Za zrelu kožu pružamo preparativne lifting tretmane, izrazito ugodne, sa odmah vidljivim efektom. Depilacija lica, nadusnice, korekcije i bojenje obrva, također su dio ponude u njezi lica.

Za vaše posebne prilike pružamo i uslugu šminkanja lica.

BIOLINE  tretmani lica:

HYDRA INTENSIVE – hidratantni tretman s hijaluronskom kiselinom
AGE DEFENSE – energetski tretman zrele kože s ceramidima, omega 3 i 6 masnim kiselinama
DEROUGE – tretman za osjetljivu i kuperoznu kožu
PURIFYING – tretman sa azeloglicinom za aknastu kožu
REVEILLANCE – specijalni tretman C vitaminom za sve tipove kože
PRIMALUCE - TRETMAN KISELINAMA - kozmetološki piling kože, ekskluzivni je postupak koji garantira vidno, izrazito poboljšanje površinskog sloja kože. Pomaže u otklanjanju neestetskih pojava povezanih sa starenjem kože, hiperpigmentacijama i nečistom kožom

SUPREME LIFT – dubinska hidratacija, lifting i popunjavanje bora

Tretmani tijela

U njezi tijela prvenstveno vas rješavamo neželjenih dlačica. Depilacije vršimo voskom. Peelingom tijela i masažom njegujemo i hranimo vašu kožu . Medicinska masaža u našem salonu oslobodit će vas stresa, ublažiti bolove u leđima ili nogama i pomoći vam kod problema sa kralježnicom. Također izvodimo anticelulitnu masažu i anticelulitne tretmane sa blatom.

Klasična manikura, pedikura, te medicinska pedikura koja podrazumjeva rješavanje problema uraštenih noktiju i kurjih očiju također vam je dostupna u našem salonu.